Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Εκπτώσεις ως 56% από τη MediaMarkt

tags :
Εκπτώσεις ως 56% από τη MediaMarkt
Η γνωστή αλυσίδα κάνει λόγο για εκπτώσεις σε λευκές συσκευές έως και 40%, αλλά και μικροσυσκευές για την κουζίνα με έως και 56% έκπτωση, τον ήχο με έκπτωση έως και 54%, αξεσουάρ για gaming με έως και 50%.
Η MediaMarkt, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών υποδέχεται τη νέα χρονιά με τις πρώτες εκπτώσεις 2021.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, από τις 11.01 και μέχρι τις 28.02, οι καταναλωτές θα μπορούν να προχωρήσουν σε αγορές προϊόντων με εκπτώσεις έως και 56%.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς το mediamarkt.gr και να επιλέξεις όλα όσα θες μέσα από την τεράστια ποικιλία ειδών της MediaMarkt.
Η αλυσίδα κάνει λόγο για εκπτώσεις σε λευκές συσκευές έως και 40%, αλλά και μικροσυσκευές για την κουζίνα με έως και 56% έκπτωση, τον ήχο με έκπτωση έως και 54%, αξεσουάρ για gaming με έως και 50%.
Ακόμα περισσότερα αξεσουάρ για το gaming ή τον υπολογιστή, είδη τελευταίας τεχνολογίας, desktops, laptops και tablets με εκτυπωτές και όλα τα περιφερειακά καθώς και τα πιο καινούρια κινητά της αγοράς, τα πάντα για τη θέρμανση και τον κλιματισμό, ιονιστές αλλά και γραφική ύλη.
Και φυσικά η ομάδα της MediaMarkt φροντίζει να τα παραλάβεις στην πόρτα σου με ασφαλή παράδοση σε όλη την Ελλάδα και με το πλήρες πακέτο υπηρεσιών, από εγκατάσταση και σύνδεση έως set up και μεταφορά δεδομένων οι άνθρωποι της MediaMarkt φροντίζουν να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και να τα απολαύσεις άμεσα και σε πλήρη λειτουργία.
Εσύ το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις!
Σε αυτή την εκπτωτική περίοδο, ετοιμάσου να τα φορτώσεις όλα με μερικά μόνο κλικς ή με ένα τηλέφωνο στο 211 2117700, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης