Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων για την εισβολή στο Καπιτώλιο

ΗΠΑ: Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Το FBI έχει λάβει 100.000 βίντεο και φωτογραφίες ως πληροφορίες ενώ η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για 70 υποθέσεις

Σχετικά Άρθρα

Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων στην έρευνά του για την εισβολή στο Καπιτώλιο υποστηρικτών του Donald Trump την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών στην Ουάσιγκτον την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2020, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Ο Steven M. D'Antuono επικεφαλής του γραφείου της Ουάσιγκτον σημείωσε σε ενημέρωση δημοσιογράφων ότι το FBI έχει λάβει 100.000 βίντεο και φωτογραφίες ως πληροφορίες.
Ο εισαγγελέας Michael Sherwin ανέφερε ότι έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες σε 70 υποθέσεις και αναμένει ότι θα αυξηθούν σε εκατοντάδες.

Φωτογραφικό υλικό

Ενώ πολλά από αυτά περιλαμβάνουν άτομα των οποίων οι φωτογραφίες έγιναν viral στα κοινωνικά μέσα, όπως ένας άντρας που απεικονίζεται να κάθεται στο γραφείο της Βουλής Nancy Pelosi, σημείωσε ότι έρχονται πιο σοβαρές κατηγορίες και μία διευρυμένη επιτροπή εξετάζει τις υποθέσεις. .
«Εξετάζουμε σημαντικές υποθέσεις κακουργημάτων που συνδέονται με την προτροπή σε εξέγερση και τη συμμετοχή σε συνωμοσία», δήλωσε ο Sherwin, σημειώνοντας ότι το γραφείο του εργάζεται για να διαμορφώσει το κατηγορητήριο γύρω από αυτές τις υποθέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης