Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Η Kaizen Gaming καλωσορίζει τον Claus Jansson στην θέση του Head of Affiliate Marketing and Media Buying»

tags :
«Η Kaizen Gaming καλωσορίζει τον Claus Jansson στην θέση του Head of Affiliate Marketing and Media Buying»

Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία ενισχύει το δυναμικό της στην κατεύθυνση της συνεχούς ανάπτυξης των brands του Ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό

Τη θέση του Head of Affiliate Marketing and Media Buying στην Kaizen Gaming αναλαμβάνει ο Claus Jansson.
Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και από τις πλέον αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη ενδυναμώνει τη διοικητική της σύνθεση στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου για την ανάπτυξη των brands Stoiximan και Betano και στις έξι αγορές που δραστηριοποιείται. Η ένταξη του κ Jansson στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου αποσκοπεί στην περαιτέρω ενδυνάμωση του νευραλγικού τομέα του Affiliate Marketing με την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων στρατηγικών συνεργασίας και τη δημιουργία παγκόσμιας στρατηγικής Affiliate Marketing και Media Buying, ενώ θα αναφέρεται στον κ. Πάνο Κωνσταντόπουλο, CMO της Kaizen Gaming.
Claus_Jansson.jpg
Ο Claus Jansson έχει διατελέσει εμπορικός διευθυντής της Better Collective ενός από τους μεγαλύτερους μιντιακούς ομίλους στον κλάδο των τυχερών παιγνίων με γραφεία σε 12 πόλεις στον κόσμο που διαχειρίζεται πάνω από 2000 ιστοσελίδες, ενώ στο πλαίσιο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε άλλες εταιρείες του κλάδου.
Ο Claus είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Roskilde της Δανίας.
O κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming σημείωσε, «Καλωσορίζουμε τον Claus στην οικογένεια της Kaizen Gaming.
Είναι χαρά μας που η φήμη και το μέγεθος της Κaizen Gaming έχουν αναπτυχθεί σε βαθμό που να μπορούμε να προσελκύουμε στελέχη από τη διεθνή αγορά.
Είμαι βέβαιος ότι ο Claus θα καταφέρει να αναδείξει τη δυναμική, τον χαρακτήρα και τις αξίες του Ομίλου, αναπτύσσοντας νέες ιδέες και ενισχύοντας περαιτέρω την εξωστρέφειά των brands αλλά και την εταιρική μας εικόνα σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε».
Ο κ. Claus Jansson ανέφερε «Eίναι μεγάλη μου χαρά να εντάσσομαι σε μια από τις πλέον ανερχόμενες στην Ευρώπη εταιρεία στον κλάδο της.
Έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο της Kaizen Gaming.
Πρόκειται και το γεγονός ότι έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να πρωταγωνιστήσει στις αγορές που δραστηριοποιείται σε έναν χώρο που διακρίνεται για την αλματώδη εξέλιξή του. Φιλοδοξία όλων είναι να προχωρήσει ακόμη παραπέρα ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις ενός διεθνούς πλέον παίκτη και στον σκοπό αυτό φιλοδοξώ να συμβάλλω στο πεδίο που μου αναλογεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης