Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Μένει στα 300€ το πρόστιμο για μια εβδομάδα

Μητσοτάκης: Μένει στα 300€ το πρόστιμο για μια εβδομάδα
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι θα ανοίξουν τα καταστήματα σε όλη τη χώρα
Σχετικά Άρθρα

Την πρόθεσή του να μην αυξηθεί στα 500 ευρώ, όπως είχε ανακοινώσει κατά την πρωτολογία του, το πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού αλλά να μείνει στα 300 ευρώ για μια εβδομάδα τουλάχιστον εξέφρασε λίγο πριν πέσει η αυλαία της συζήτησης στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ανακοίνωσε επίσης ότι θα ανοίξουν τα καταστήματα σε όλη τη χώρα.
Στην πρωτολογία του είχε προαναγγείλει πως θα ανοίξουν τα καταστήματα από τη Δευτέρα (18/1) , στην τριτολογία του το… ανακοίνωσε και πλέον όλοι περιμένουν από τον Νίκο Χαρδαλιά να εξειδικεύσει πως θα γίνει αυτό.
Αλλά λίγο πριν ρίξει αυλαία στη συζήτηση για την πανδημία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε κι άλλη είδηση, αυτή τη φορά για το πρόστιμο.

Μητσοτάκης μετά τον σάλο... αναστολή ως «ένδειξη καλής θέλησης» 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «ένδειξη καλής θέλησης» και πήρε πίσω τις ανακοινώσεις που έκανε ο ίδιος μόλις πριν από μερικές ώρες.
Η αλήθεια, είναι, πάντως, ότι πρωθυπουργός και κυβέρνηση δέχθηκαν ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση για την απόφαση αύξησης του προστίμου από τα 300 στα 500 ευρώ, ενώ και οι αντιδράσεις των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν οργισμένες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης