Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημητρακόπουλος (πρόεδρος Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας): Δεν είχαμε καμία ένδειξη ότι υπήρχαν τέτοια περιστατικά

Δημητρακόπουλος (πρόεδρος Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας): Δεν είχαμε καμία ένδειξη ότι υπήρχαν τέτοια περιστατικά
"Προτρέπουμε όλους τους αθλητές από όλα τα αθλήματα να βγουν και να γνωστοποιήσουν αν έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση", είπε ο Α. Δημητρακόπουλος

«Δεν είχαμε καμία ένδειξη ότι υπήρχαν τέτοια περιστατικά στον χώρο μας», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, ο οποίος μίλησε στο Open για τον απόηχο των δηλώσεων της Σοφίας Μπεκατώρου.
Όπως ανέφερε «είχαμε πει πως όταν γνωστοποιηθεί το όνομα του δράστη θα πράξουμε ό,τι πρέπει για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται.
Η ΕΙΟ δεν είχε καμία διάθεση να υποβαθμίσει το γεγονός με την ανακοίνωσή της και αυτό φάνηκε και από την δεύτερη ανακοίνωση που ήταν συνέχεια της πρώτης.
Η Εκτελεστική Επιτροπή ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του φερόμενου ως δράστη αυτής της αποτρόπαιας πράξης, ενώ ζητήσαμε να παραιτηθεί και ως εκπρόσωπός μας από την Ολυμπιακή Επιτροπή, κάτι που όπως γνωρίζω έγινε.
Δεν είχαμε καμία ένδειξη ότι υπήρχαν τέτοια περιστατικά στον χώρο μας».
Πρόσθεσε πως «ευδέποτε υπήρξε ανάλογη καταγγελία στο παρελθόν και τώρα με την ευκαιρία αυτή προτρέπουμε όλους τους αθλητές από όλα τα αθλήματα να βγουν και να γνωστοποιήσουν αν έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες απ'όπου κι αν προέρχονται».
«Δεν έχω μιλήσει με την Σοφία Μπεκατώρου και το έχω προσωπικό μου παράπονο που άργησε να μου μιλήσει. Αλλά αν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα "μπράβο κορίτσι μου και από δω και στο εξής θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου"», κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης