Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Είναι αρκετά τα περιστατικά - Η Σοφία εκπροσωπεί το υγιές κομμάτι της αθλητικής οικογένειας

Αυγενάκης: Είναι αρκετά τα περιστατικά - Η Σοφία εκπροσωπεί το υγιές κομμάτι της αθλητικής οικογένειας

Ο Λ. Αυγενάκης  κάλεσε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Σοφίας Μπεκατώρου κι άλλοι αθλητές

«Η Σοφία εκπροσωπεί το υγιές κομμάτι της αθλητικής οικογένειας. Είναι οι πολλοί", ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε εκπομπή του Skai.
Πρόσθεσε πως "οι λίγοι ευτυχώς, αλλά κραταιοί μέχρι πρότινος, ήταν αυτοί οι εν λόγω κύριοι της διοίκησης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που θεωρούσαν ότι είναι αμετακίνητοι, ότι είναι ακίνητοι γιατί όντως περνούσαν πολλές διοικήσεις και κανένας δεν τους άγγιζε".
Ο κ. Αυγενάκης αποκάλυψε ότι γνωρίζει πολλές ανάλογες περιπτώσεις.
Όπως είπε, "είναι αρκετά τα περιστατικά και θέλουν φιλτράρισμα και πολύ προσεκτική διαχείριση, να μην πάμε στο άλλο άκρο.
Επίσης έχει σημασία ποιος το λέει, η προσωπικότητα του καθενός, γιατί ενέχει και ο κίνδυνος να υπάρχει και η επιθυμία της προσωπικής εκδίκησης».
Ο ίδιος κάλεσε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κ. Μπεκατώρου κι άλλοι αθλητές.
"Να ανοίξουν τα στόματά τους, να μιλήσουν για τα δικά τους βιώματα αν έχουν αντίστοιχα περιστατικά και να τα καταγγείλουν στη δικαιοσύνη. Είμαστε εδώ, δίπλα τους να τους βοηθήσουμε. Παράλληλα, θα βοηθήσουμε να διαμορφωθεί ένα υγιές τοπίο για τη νέα γενιά των αθλητών. Είναι υποχρέωσή μας", είπε ο κ. Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης