Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Kim χαμογελαστός έβγαλε τα πυρηνικά βόλτα στην παρέλαση

O Kim χαμογελαστός έβγαλε τα πυρηνικά βόλτα στην παρέλαση
Kim Jong Un καταδίκασε τις ΗΠΑ ως «πρωταρχικό βασικό εχθρό» της Βόρειας Κορέας

Η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε μαζική παρέλαση στην Πιονγιάνγκ, επιδεικνύοντας τη στρατιωτική της δύναμη, παρά τη συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοιού.
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, η χώρα παρουσίασε έναν νέο βαλλιστικό πύραυλο που εκτοξεύεται από υποβρύχιο και αποτέλεσε υπολογιζόμενη επίδειξη ισχύος πριν από την ορκωμοσία του Joe Biden ως προέδρου των ΗΠΑ.
Η επίδειξη έγινε μετά το όγδοο συνέδριο του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος, όπου ο ηγέτης Kim Jong Un καταδίκασε τις ΗΠΑ ως «πρωταρχικό βασικό εχθρό» της χώρας του.
Ένας χαμογελαστός Kim Jong Un επέβλεψε την παρέλαση, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο παλτό και γούνινο καπέλο καθώς παρακολουθούσε την παρέλαση στην πλατεία Kim Il Sung.
Οι στρατιώτες συμμεετίχαν στην παρέλαση παρά το κρύο του χειμώνα και κανένας από τους χιλιάδες συμμετέχοντες δεν φορούσε μάσκα προσώπου.

Το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο

Το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο, ο βαλλιστικός πύραυλος που εκτοξεύεται από υποβρύχιο, εισήλθε στην πλατεία σε παράταξη, δείχνοντας δυναμικά την ισχύ των επαναστατικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε το επίσημο Κορεατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA).
Τέσσερις από τους βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύονται από υποβρύχιο με ασπρόμαυρους κώνους συμμετείχαν στην παρέλαση όπως έδειξε η κρατική τηλεόραση και ο Park Won-gon του Πανεπιστημίου Handong στην Νότιο Κορέα τους χαρακτήρισε ως «το απόλυτο πυρηνικό όπλο του Βορρά».
Korea_1.jpgkorea_3.jpg
korea_4.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης