Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σημαντικές διακρίσεις για τα everest στα Coffee Business Awards 2020

tags :
Σημαντικές διακρίσεις για τα everest στα Coffee Business Awards 2020
Αποσπώντας εννιά βραβεία σε αντίστοιχες κατηγορίες, τα everest ξεχώρισαν ως ένας από τους μεγαλύτερους νικητές της διοργάνωσης

Αποσπώντας εννιά βραβεία σε αντίστοιχες κατηγορίες, τα everest ξεχώρισαν ως ένας από τους μεγαλύτερους νικητές της διοργάνωσης, η οποία επιβραβεύει τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του καφέ και της καφεστίασης.
Η γνωστή αλυσίδα επιβραβεύτηκε, ανάμεσα σε άλλα, για τις δράσεις της που στοχεύουν στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και την καινοτόμα υπηρεσία everest On the Road, μέσω της οποίας οι πελάτες της αλυσίδας παραγγέλνουν online και παραλαμβάνουν τα προϊόντα στο παράθυρο του αυτοκινήτου τους.
Επίσης, διακρίθηκε για τα ανανεωμένα online properties της μάρκας.
Το νέο site και mobile app για παραγγελία online των everest ενσωματώνουν πολλά χαρακτηριστικά, που κάνουν εύκολη τη διαδικασία παραγγελίας, ενισχύοντας παράλληλα την καταναλωτική εμπειρία.
Τέλος, σημαντικές ήταν οι διακρίσεις της everest για τη νέα διαφημιστική καμπάνια «Τα everest ανοίγουν το δρόμο σου».
Η καμπάνια αυτή υπογραμμίζει τον ρόλο της μάρκας, η οποία ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων, τους προσφέρει καθημερινά την ενέργεια που χρειάζονται για να κυνηγήσουν και να κατακτήσουν τους δικούς τους στόχους.
Ο κ. Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager everest, δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις αυτές μας δίνουν μεγάλη χαρά, διότι πέραν της πορείας και της θέσης μας σε αυτή την ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, αναγνωρίζουν τις καινοτομίες που εισάγουμε, στοχεύοντας πάντα στην ενίσχυση της εμπειρίας του πελάτη μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης