Δελτία Τύπου

Ξανά στην κορυφή του Bloomberg η Ebury για τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις

Ξανά στην κορυφή του Bloomberg η Ebury για τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις
Για μια ακόμη φορά, η fintech Ebury διακρίνεται στη λίστα του Bloomberg για τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις

Για μια ακόμη φορά, η fintech Ebury διακρίνεται στη λίστα του Bloomberg για τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις, και μάλιστα στην κορυφαία θέση.
Σύμφωνα με το δίκτυο, οι αναλυτές της Ebury είναι στην πρώτη θέση στην κατάταξη για τις προβλέψεις της ισοτιμίας EUR/USD για το τέταρτο τρίμηνο του 2020, αναφέρει ανακοίνωση.
Είναι η έβδομη φορά μέσα στα τελευταία 10 τρίμηνα που η εταιρεία αναδεικνύεται στις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη του Bloomberg και για την ακρίβεια στις προβλέψεις ισοτιμίας του ζεύγους ευρώ – δολαρίου.
Επίσης, είναι η δεύτερη φορά που η χρονιά κλείνει με την Ebury να βρίσκεται στην πρώτη θέση για το ζεύγος ευρώ – δολαρίου, καθώς οι αναλυτές της είχαν κάνει τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις και στο τελευταίο τρίμηνο του 2018, ενώ πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο που η Ebury διακρίνεται στις πρώτες θέσεις, μετά την κατάταξη στη δεύτερη θέση για το τρίτο τρίμηνο του 2020.
Οι αναλυτές της Ebury ξεχώρισαν στην πρώτη θέση μπροστά από συναδέρφους τους από 61 οργανισμούς, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται αναλυτές από όλες τις κορυφαίες εμπορικές και επενδυτικές τράπεζες του κόσμου.

Οι αναλυτές αξιολογούνται από το Bloomberg με βάση τρία ανελαστικά κριτήρια:

Το περιθώριο λάθους
Το timing (για ταυτόσημες προβλέψεις, λαμβάνεται υπ΄ όψη η παλαιότητα της πρόβλεψης)
Ακρίβεια κατεύθυνσης (εξετάζοντας τη συνολική κίνηση του νομίσματος ή του ζεύγους)
Ο ChiefRiskOfficer της Ebury και σχολιαστής του Bloomberg, EnriqueDiaz – Alvarez δήλωσε:«Για μια ακόμη φορά η Ebury βρίσκεται στην κορυφή για τις προβλέψεις για το πιο σημαντικό ζεύγος συναλλάγματος. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της ομάδας στρατηγικής της εταιρείας και συγχαίρω τους αναλυτές Matthew Ryanκαι Roman Ziruk για την εκπληκτική τους δουλειά που διατηρεί την Ebury στην κορυφή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης