Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φρένο Μητσοτάκη στις «εξαγγελίες» Γεωργιάδη: Προτεραιότητα το άνοιγμα Γυμνασίων, Λυκείων

Φρένο Μητσοτάκη στις «εξαγγελίες» Γεωργιάδη: Προτεραιότητα το άνοιγμα Γυμνασίων, Λυκείων
Τις τελευταίες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης έθετε ως προτεραιότητα την επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων
Σχετικά Άρθρα
Φρένο στις «εξαγγελίες» του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, για την επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων έβαλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής.
Aποκαλύπτοντας τις διαθέσεις της κυβέρνησης ως προς τα βήματα για άνοιγμα νέων δραστηριοτήτων και βάζοντας τέλος στη σεναριολογία, ο πρωθυπουργός έβαλε στην πρώτη θέση τα Γυμνάσια και τα Λύκεια τονίζοντας ότι «άλλες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα για να επαναλειτουργήσουν».
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε υποστηρίξει στην συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων την Παρασκευή (22/1/2021) θα συζητηθεί η επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, ανοίγοντας μάλιστα τη συζήτηση για το «άνοιγμα» των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

«Έχει συζητηθεί στην επιτροπή η μετακίνηση από νομό σε νομό.
Ένα από τα πλάνα που έχουμε, αν το επιτρέψει και η επιδημία, είναι να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα, γιατί είναι μια εποχική δραστηριότητα και δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς μετακίνηση» εξήγησε.
Εν τω μεταξύ, μιλώντας σήμερα στον Σκάι 100,3, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως θα μπορούσε να εξεταστεί, μαζί με το άνοιγμα των χιονοδρομικών, και το άνοιγμα των χώρων ενοικίασης στολών, με είσοδο ατόμων με βάση τα τετραγωνικά μέτρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης