Τελευταία Νέα
Διεθνή

Steinmeier: Να μην ξεχάσουμε ότι ο λαϊκισμός γοήτευσε την ισχυρότερη δημοκρατία του κόσμου

Steinmeier: Να μην ξεχάσουμε ότι ο λαϊκισμός γοήτευσε την ισχυρότερη δημοκρατία του κόσμου
Μεγάλη ανακούφιση η προεδρία Biden ανέφερε ο πρόεδρος της Γερμανίας
Σχετικά Άρθρα
Την ανακούφιση του για την προεδρία του Joe Biden εξέφρασε ο πρόεδρος της Γερμανίας, Frank Walter Steinmeier, ο οποίος επεσήμανε πως δεν πρέπει να ξεχαστεί ότι ο λαϊκισμός γοήτευσε την ισχυρότερη δημοκρατία του κόσμου.
«Μας χαροποιεί το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ως απαραίτητος εταίρος θα βρίσκονται στο μέλλον και πάλι στο πλευρό μας σε πολλά ζητήματα: στον κοινό και αλληλέγγυο αγώνα κατά της Covid-19, της παγκόσμιας προστασίας του Κλίματος, στα θέματα ασφαλείας» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο Γερμανός πρόεδρος.
«Στο μέλλον η διάσταση απόψεων δεν θα μας χωρίζει αλλά θα μας κάνει να αναζητούμε κοινές λύσεις με ακόμη πιο εντατικό τρόπο.
Όποια και αν είναι η χαρά σήμερα, δεν πρέπει να ξεχάσουμε: ο λαϊκισμός γοήτευσε και την ισχυρότερη δημοκρατία του κόσμου.
Έχουμε χρέος να αντισταθούμε κατά της πόλωσης, να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε την δημόσια σφαίρα των δημοκρατιών μας», λέει επιμένοντας στην ανάγκη η πολιτική «να βασίζεται στην λογική και τα γεγονότα» τόνισε ο Steinmeier.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης