Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρίτσης: Δεν προκαλεί πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ το κείμενό συμπαράστασης μας σε Κουφοντίνα

Κυρίτσης: Δεν προκαλεί πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ το κείμενό συμπαράστασης μας σε Κουφοντίνα
Ευρέως συζητήθηκε το κείμενο υπεράσπισης του αρχιεκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα που υπογράφουν
15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Εξέπληξε και συζητήθηκε ευρέως το κείμενο υπεράσπισης του αρχιεκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα που υπογράφουν
15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ανάμεσα στους υπογράφοντες είναι οι Πάνος Λάμπρου, Αννέτα Καββαδία, Γιώργος Κυρίτσης και δύο Αχαιοί η Μαρία Κανελλοπούλου και ο Γρηγόρης Μαρκέτος.
«Καταδίκη μέσα στην καταδίκη και ειδικοί νόμοι και ρύθμιση που αφορούν μία ειδική κατηγορία καταδίκων, δεν είναι κάτι που τιμάει το δικαστικό σύστημα της χώρας», δήλωσε στον STATUS FM της Θεσσαλονίκης, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιώργος Κυρίτσης, ένας από τα 15 στελέχη του κόμματος που υπέγραψαν το κείμενο, σημειώνοντας ότι «στην περίπτωση Κουφοντίνα έγινε ειδικός νόμος που να απαγορεύει την κράτησή του σε αγροτικές φυλακές, κάτι, που όπως είπε, δεν ισχύει για άλλα βαρύτατα εγκλήματα».
«Δεν προκαλεί πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. το κείμενό μας» δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «όταν κάποιος κάνει ένα αδίκημα η δικαιοσύνη τον καταδικάζει και αυτός είναι ο μόνος τρόπος που λύνει το πρόβλημα.
Για αυτό τιμωρήθηκε με αυστηρές ποινές».
«Δεν υπάρχει ρύθμιση που να απαιτεί μεταμέλεια σε ανάλογες περιπτώσεις, ώστε να υπάρχει διαφορετική μεταχείριση του».
Σε σχετική ερώτηση απάντησε πως «τα ίδια ισχύουν και για τους καταδικασθέντες της ΧΑ.
Κάθε καταδικασθείς έχει δικαιώματα που εκπορεύονται από το νόμο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης