Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Επεκτείνεται η αλυσίδα «Βιολογικό Χωριό», εξαγορά καταστημάτων

Επεκτείνεται η αλυσίδα «Βιολογικό Χωριό», εξαγορά καταστημάτων
Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» διευρύνει σημαντικά το δίκτυό του με την εξαγορά δύο νέων καταστημάτων της αλυσίδας Bio Art στο Νέο Ηράκλειο και στη Νέα Ερυθραία και το άνοιγμα του μεγαλύτερου καταστήματός του στον Πειραιά
Σε μια πολύ σημαντική εξαγορά δύο καταστημάτων της αλυσίδας Bio Art στη Νέα Ερυθραία (Τατοΐου 122) και στο Νέο Ηράκλειο (Λεωφ. Ηρακλείου 408) προχώρησε το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό».
Με τη συγκεκριμένη επενδυτική κίνηση καθώς επίσης και το άνοιγμα του μεγαλύτερου καταστήματός του στον Πειραιά (Λεωφόρος Αθηνών - Πειραιώς 91) η αλυσίδα Βιολογικών Προϊόντων «Βιολογικό Χωριό» κάνει ουσιαστικά πράξη τον στρατηγικό στόχο του για περαιτέρω επέκταση των σημείων παρουσίας του.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα τρία νέα καταστήματα συμπληρώνουν το ήδη υπάρχον και δυναμικό δίκτυο της αλυσίδας που μετρά πλέον 16 καταστήματα σε νευραλγικά σημεία της πόλης και 130 εργαζομένους.
Πλέον οι καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, του Νέου Ηρακλείου, της Νέας Ερυθραίας και που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, μπορούν να τα βρουν όλα στα one-stop shop, με μία στάση, σε ένα κατάστημα: Εύκολα, γρήγορα και υγιεινά!
Στα τρία νέα καταστήματα της αλυσίδας, οι καταναλωτές θα βρουν τη μεγαλύτερη γκάμα βιολογικών ειδών: τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα ψυγείου και κατεψυγμένα, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε είδη προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης. Στο «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» είναι επίσης διαθέσιμα συμπληρώματα διατροφής, βρεφικά και παιδικά είδη αλλά και είδη σπιτιού.
Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό», το οποίο πρόσφατα βραβεύθηκε ως Vegan Friendly Retail Store of the Year στα Vegan Awards 2020, διαθέτει το πλουσιότερο προϊοντικό μείγμα στην ελληνική αγορά στα βιολογικά τρόφιμα, με κατηγορίες εξειδικευμένων προϊόντων όπως vegan, vegetarian, plant based, raw, gluten free, sugar free, keto και πολλές άλλες.
Επιπλέον, στο νέο, σύγχρονο κατάστημα του Πειραιά λειτουργεί βιολογικό κρεοπωλείο με πιστοποιημένα, ελληνικά, εκλεκτής ποιότητας βιολογικά κρέατα και κοτόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» πραγματοποιούνται συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι, με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας των προϊόντων.
Τα άρτια εξοπλισμένα καταστήματα βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους και διαθέτουν ελεύθερο parking προς διευκόλυνση των πελατών τους.
Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» διαθέτει πλατφόρμα e-shop www.biologikoxorio.gr αλλά και υπηρεσίες home delivery κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης