Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Κορυφαία «3PL Company of the Year 2020» στα Supply Chain Awards αναδείχθηκε η Διακίνησις

tags :
Κορυφαία «3PL Company of the Year 2020» στα Supply Chain Awards αναδείχθηκε η Διακίνησις

Η εταιρεία διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά για τις υπηρεσίες 3PL που παρέχει

Τέσσερις σημαντικές βραβεύσεις απέσπασε η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, η μεγαλύτερη εταιρεία 3PL στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, στα Supply Chain Awards 2020, τα οποία επιβραβεύουν και αναδεικνύουν την αριστεία και την καινοτομία στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics στη χώρα μας.

Στη φετινή απονομή, η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ διακρίθηκε με το κορυφαίο βραβείο «3PL Company of the Year 2020», την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, όντας υποψήφια ανάμεσα σε πολλές αναγνωρισμένες εταιρείες του τομέα των 3PL, ενός κλάδου που την προηγούμενη χρονιά δοκιμάστηκε περισσότερο από πότε.
Επιπλέον, η εταιρεία απέσπασε:
• Χρυσό βραβείο στην ενότητα «Μετασχηματισμός αλυσίδας εφοδιασμού» για τις εξαίρετες υπηρεσίες Logistics που παρέχει για φαρμακευτικά είδη
• Χρυσό βραβείο στην ενότητα «3PL στα FMCG» για τις premium υπηρεσίες που διαθέτει στο κανάλι HORECA
• Ασημένιο βραβείο στην ενότητα «Ερευνητικά έργα στην εφοδιαστική αλυσίδα» για τη συμμετοχή της σε δύο εγκεκριμένα προγράμματα της Ε.Ε, τα «5G & 6G in Logistics», που προάγουν την Ερεύνα και την Τεχνολογία
Οι νέες αυτές σημαντικές διακρίσεις της ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, έρχονται ως συνέχεια των δύο χρυσών βραβείων που απέσπασε το 2018 και επιβεβαιώνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στον τομέα των 3PL, την άριστη αποτελεσματικότητά της και την καινοτομία που την χαρακτηρίζει.

Κορνούτος: Επιβράβευση της στρατηγικής

Ο κ. Αντώνης Κορνούτος, Managing Director της ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ δήλωσε: «Οι νέες αυτές σημαντικές βραβεύσεις από έναν καταξιωμένο θεσμό όπως τα Supply Chain Awards, επιβραβεύουν τη στρατηγική μας για συνεχή καινοτομία και αριστεία και μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια, ιδίως όταν έρχονται μετά από ένα έτος όπου ο τομέας δοκιμάστηκε σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.
Είναι μεγάλη μας τιμή να βραβευόμαστε ως η κορυφαία 3PL εταιρεία για το 2020 και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο σθένος και την ίδια αγάπη, για να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη του κλάδου μας.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης