Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η αύξηση κρατήσεων από τον Απρίλιο, το μεγάλο στοίχημα για τις αεροπορικές εταιρείες

tags :
Η αύξηση κρατήσεων από τον Απρίλιο, το μεγάλο στοίχημα για τις αεροπορικές εταιρείες
Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τους τοπικούς περιορισμούς φαίνεται να επηρεάζει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών
Οι αεροπορικές εταιρείες στοιχηματίζουν σε μια αύξηση κρατήσεων γύρω από το Πάσχα, για να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες.
Οι ειδικοί της βιομηχανίας λένε ότι, ενώ τα τρέχοντα επίπεδα κυκλοφορίας είναι πολύ χαμηλά, οι πρώτοι μήνες του έτους παραδοσιακά δεν είναι σημαντικοί όσον αφορά στην κυκλοφορία.
“Όλες οι αεροπορικές εταιρείες είναι πραγματικά σε κατάσταση αδρανοποίησης, δήλωσε σε διαδικτυακή εκδήλωση CAPA ο Στιβ Φουρλόνγκ, ανώτερος αναλυτής της Davy Research.
Το επίκεντρο είναι η εισαγωγή ταμειακών ροών για τη θερινή περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό για την αεροπορική βιομηχανία να υπάρχει μια καλοκαιρινή σεζόν το 2021”.
Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τους τοπικούς περιορισμούς φαίνεται να επηρεάζει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών.

Το κλίμα στην Ευρώπη

“Το τρέχον περιβάλλον στην Ευρώπη με κλειδώματα, την συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τη διανομή εμβολίων θα αποτρέψει τους ανθρώπους από την κράτηση σε αυτό το σημείο”, υπογράμμισε ο Στιβ Φουρλόνγκ.
Η Sojern, ωστόσο, στην τελευταία ενημέρωση της Ευρώπης λέει ότι δεν πιστεύει ότι οι όγκοι αναζήτησης και κράτησης θα μειωθούν στα επίπεδα του Απριλίου 2020.
Και προβλέπει αυξανόμενο ενδιαφέρον τον Ιανουάριο με αναζητήσεις πτήσεων για ημερομηνίες αναχώρησης από τον Απρίλιο και μετά.
Παράλληλα έρευνα του Tripadvisor δείχνει ότι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου το 85% των χρηστών ξενοδοχείων από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζουν διεθνή ταξίδια για αργότερα το 2021.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης