Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιαμαρέλλου: Τα γυμνάσια και τα λύκεια θα εξαρτηθούν από τα κρούσματα

Γιαμαρέλλου: Τα γυμνάσια και τα λύκεια θα εξαρτηθούν από τα κρούσματα
Η κ. Γιαμαρρέλου υπογράμμισε πως η βαμβακερή μάσκα θα πρέπει να έχει τρία στρώματα υφάσματος

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αναθεωρηθεί η απόφαση για την επαναλειτουργία των Γυμνασίων και των Λυκείων τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021.
«Ο σχεδιασμός για τα δημοτικά δεν θα αλλάξει.
Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα εξαρτηθούν από τα κρούσματα» σημείωσε η καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ, Ελένη Γιαμαρέλλου.
Η ίδια επεσήμανε ότι τα 37.000 τεστ έδωσαν τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων χθες, τονίζοντας πως «όσο πιο πολλά τεστ γίνονται, τόσο ο αριθμός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», ενώ υπογράμμισε πως τα μέλη της επιτροπής θα περιμένουν να δουν τα σημερινά και τα αυριανά για να αποφασίσουν τι θα γίνει στη συνέχεια.
«Θα πρέπει να δούμε τι γίνεται με τους ανθρώπους που δεν αντέχουν το lockdown και ξεχύνονται στους δρόμους» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Η κ. Γιαμαρέλλου υπογράμμισε παράλληλα πως θα πρέπει οι πολίτες να φορούν τη μάσκα, αλλά και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητά της και τον τρόπο που τη φορούν.
«Αν είναι βαμβακερή θα πρέπει να είναι με τρία στρώματα υφάσματος ή θα μπορούν να φορούν χειρουργική που προστατεύει αρκετά» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης