Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έσοδα - ρεκόρ για την Apple το α' οικονομικό τρίμηνο, στα 111,4 δισ. δολάρια - Στα 28,8 δισ. τα κέρδη

tags :
Έσοδα - ρεκόρ για την Apple το α' οικονομικό τρίμηνο, στα 111,4 δισ. δολάρια - Στα 28,8 δισ. τα κέρδη
Ασύλληπτες επιδόσεις ακόμη μία φορά για την Apple
Ασύλληπτες οικονομικές επιδόσεις παρουσίασε και το α’ οικονομικό τρίμηνο (2021) η Apple, με το ποσό των εσόδων να διαμορφώνεται στην επίδοση-ρεκόρ των 111,4 δισεκ. δολαρίων, αυξημένο κατά 21% σε ετήσια σύγκριση.
Αύξηση άνω του 30% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς ανήλθαν σε 28,8 δισεκ. δολάρια.
Να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν αναφέρει πλέον τις μονάδες iPhones που πουλήθηκαν.
«Αυτό το τρίμηνο για την Apple δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ακούραστη και καινοτόμο δουλειά κάθε μέλους της ομάδας της Apple παγκοσμίως.
Είμαστε ικανοποιημένοι από την ενθουσιώδη ανταπόκριση των πελατών στην απαράμιλλη σειρά προϊόντων αιχμής που παραδώσαμε σε μια ιστορική περίοδο διακοπών.
Είμαστε επίσης επικεντρωμένοι στο πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τις κοινότητες στις οποίες συμμετέχουμε να οικοδομήσουμε ισχυρά και δίκαια, μέσω προσπαθειών όπως η Πρωτοβουλία Racial Equity and Justice, καθώς και η πολυετής δέσμευσή μας να επενδύσουμε 350 δισεκ. δολάρια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο CEO Tim Cook.
Παραδόξως, μετα-συνεδριακά η μετοχή παραμένει σχεδόν αμετάβλητη σε ημερήσια σύγκριση, όταν είχε κλείσει στο -0,8% και τα 142,1 δολάρια -με κεφαλαιοποίηση ύψους 2,4 τρισεκ. δολαρίων!!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης