Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Φοιτητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, υγειονομικοί και πολίτες έσπασαν τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία

ΜέΡΑ25: Φοιτητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, υγειονομικοί και πολίτες έσπασαν τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία
Η κυβέρνηση να λάβει υπόψη της το μήνυμα της κοινωνίας, δήλωσε το ΜέΡΑ25
Σχετικά Άρθρα

«Οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, οι υγειονομικοί και οι πολίτες αψήφησαν την χουντική απαγόρευση της κυβέρνησης και έσπασαν στο δρόμο τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφερόμενος στην σημερινή συγκέντρωση στην Αθήνα.
Ο κ. Κριθαρίδης προσθέτει ότι από την Αθήνα ως την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και άλλες πόλεις της χώρας, «δόθηκε μια μαζική απάντηση στα σκοτεινά σχέδια της κ. Κεραμέως και του κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά και τις τραγικές ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία».
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 καλεί την κυβέρνηση: «Να λάβει το μήνυμα από την κοινωνία και να σταματήσει να απεργάζεται σχέδια τα οποία βρίσκουν την πλειοψηφία της κοινωνίας απέναντι.
Η πανεπιστημιακή αστυνομία, η άλωση και η υποβάθμιση του δημοσίου πανεπιστημίου, ο αποκλεισμός και οι διαγραφές των φοιτητών δεν "μεταρρυθμίζουν" τον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης.
Ούτε όμως και η απαξίωση του εθνικού συστήματος υγείας, η εξάντληση των υγειονομικών και η τραγική έλλειψη προσωπικού, υλικού και υποδομών μπορούν να γίνουν ανεκτά εν μέσω της πανδημίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης