Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή της Ελλάκτωρ για τα 25,6 εκατ. μετοχές στα 1,30 ευρώ

Η εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή της Ελλάκτωρ για τα 25,6 εκατ. μετοχές στα 1,30 ευρώ
Στις OTC συναλλαγές που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΕΧΑΕ, φαίνεται πως στις 25 Ιανουαρίου στις 15:00 μεταβιβάστηκαν 25,6 εκατ. μετοχές της Ελλάκτωρ με τιμή 1,3 ευρώ ανά μετοχή
Σχετικά Άρθρα

Εξωχρηματιστηριακά ή Over The Counter φαίνεται πως έγινε η συναλλαγή της μεταβίβασης 25,6 εκατ. μετοχών της Ελλάκτωρ στις 25 Ιανουαρίου από την Pemanoaro Limited στην Akron Trade and Transport.
Όπως είχε ανακοινωθεί στο χρονοδιάγραμμα πώλησης των μετοχών από τους αδελφούς Καλλιτσάντση στους εφοπλιστές Μπάκο και Καϋμενάκη η πρώτη συναλλαγή θα γινόταν στις 26 Ιανουαρίου στην τιμή των 1,30 ευρώ ανά μετοχή.
Στις OTC συναλλαγές που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΕΧΑΕ, φαίνεται πως στις 25 Ιανουαρίου στις 15:00 μεταβιβάστηκαν 25,6 εκατ. μετοχές της Ελλάκτωρ με τιμή 1,3 ευρώ ανά μετοχή.
Να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για τη μεταβίβαση από την εισηγμένη, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ίσως και σήμερα, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και άλλες μεταβιβάσεις μετοχών με την επόμενη να έχει προγραμματιστεί για τις 26/2 και αφορά 3,333 εκατ. μετοχές προς 1,50 ευρώ ανά μετοχή.
Υπενθυμίζεται πως οι εφοπλιστές δεν κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο της Ελλάκτωρ στη γενική συνέλευση και η διοίκηση πέρασε στα χέρια των «Ολλανδών».
ellaktor.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης