Τελευταία Νέα
Speculator

Όταν οι λοιμωξιολόγοι παίζουν παιγνίδια με βάση τις πιέσεις που δέχονται

Όταν οι λοιμωξιολόγοι παίζουν παιγνίδια με βάση τις πιέσεις που δέχονται

Το παράδειγμα της καταστροφής του κλάδου επίπλων και οικιακού εξοπλισμού

Όταν οι λοιμωξιολόγοι κάνουν πολιτική η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει.
Έτσι έχουμε το φαινόμενο καταστήματα ολίγων τετραγωνικών μέτρων να λειτουργούν με ότι αυτό συνεπάγεται ενώ μεγαλύτερα καταστήματα που δεν προκαλούν συνωστισμό να παραμένουν κλειστά.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού και επίπλων που λειτουργούν με click away ενώ την ίδια στιγμή είναι ανοικτά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.
Βέβαια οι καταστηματάρχες επίπλων δεν μπορούν να πιέσουν την επιτροπή των λοιμωξιολόγων όπως οι προποτζήδες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο.

Η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων απλά αποδεικνύει ότι έχει τον τρόπο να γελοιοποιείται καθώς από τη μια πλευρά αποφασίζει τη λειτουργία καταστημάτων στα οποία υπάρχει συνωστισμός επειδή έχουν τη δυνατότητα να πιέσουν ενώ την ίδια στιγμή έχει κλειστά μεγάλα καταστήματα που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνωστισμού λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων τους.
Ήδη οι ιδιοκτήτες καταστημάτων επίπλων και οικιακού εξοπλισμού έχουν διαμηνύσει στο Υπουργείο Ανάπτυξης ότι ο εμπαιγμός έχει όρια αλλά το ΥΠΑΝ ισχυρίζεται ότι όλα είναι θέμα λοιμωξιολόγων.
Έτσι δεν αποκλείεται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων επίπλων και οικιακού εξοπλισμού τις επόμενες ημέρες να εκθέτουν τα προϊόντα τους στο δρόμο προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν καθώς όπως αναφέρουν δεν είναι δυνατόν να αγοράσει κάποιος κρεβάτι καναπές ή φωτιστικό χωρίς προηγουμένως να το δει.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης