Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαδάκτυλος: Πιθανό να ξανακλείσουν τα σχολεία και να πάμε σε ένα νέο lockdown

Εξαδάκτυλος: Πιθανό να ξανακλείσουν τα σχολεία και να πάμε σε ένα νέο lockdown
Από τις 25 Ιανουαρίου και μετά έχουμε μια αργή ανοδική πορεία των κρουσμάτων είπε ο κ.Εξαδάκτυλος
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως δεν αποκλείεται να ξανακλείσουν τα σχολεία και να οδηγηθούμε σε ένα νέο lockdown διατύπωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και ερωτηθείς αν βιάστηκαν να ανοίξουν γυμνάσια και λύκεια ο κ.Εξαδάκτυλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσουν πάλι τα σχολεία και να έχουμε αυστηρότερο lockdown.
Όπως είπε, από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τις 25 Ιανουαρίου η πορεία ήταν καθοδική και αργή ενώ από τις 25 Ιανουαρίου έχουμε μια αργή ανοδική πορεία.
«Δηλαδή 2 βδομάδες μετά το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων στις 11/1 διότι το λιανεμπόριο προστέθηκε στις 18/1».
«Δυστυχώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με πολύ σκληρά διλήμματα, αν δηλαδή θα έχουμε ανοιχτούς κάποιους οικονομικούς κλάδους ώστε να υπάρχουν εισοδήματα και τηλεκπαίδευση ή το ανάποδο και δυστυχώς με την καθυστέρηση που έχουμε στους εμβολιασμούς και την αύξηση της μεταδοτικότητας των νέων στελεχών δεν πηγαίνουμε σε μια κατάσταση που γρήγορα θα μας απαλλάξει από τις δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά» υπογράμμισε ο κ.Εξαδάκτυλος, τονίζοντας πάντως ότι με την αύξηση των εμβολιασμών και καθώς «θα περάσουμε και αυτόν τον δύσκολο 2ομήνα του χειμώνα στο τέλος θα καταφέρουμε να έχουμε μια ισορροπία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης