Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Υποχωρεί για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση η μετοχή της Κέκροψ - H διαγραμματική εικόνα

tags :
Υποχωρεί για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση η μετοχή της Κέκροψ - H διαγραμματική εικόνα
Διαγραμματικά κοντά στα τρέχοντα επίπεδα εντοπίζεται η πρώτη καλή στήριξη, ενώ στα 2,60 ευρώ είναι ο εκθετικός κινητός μέσος των 100 ημερών και στα 2,40 ευρώ ο αντίστοιχος των 200 ημερών
Σχετικά Άρθρα

Για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση υποχωρεί η μετοχή της Κέκροψ με τις απώλειες σήμερα να ανέρχονται στο 7% και την αποτίμηση να έχει υποχωρήσει στα 55,4 εκατ. ευρώ.
Η τιμή της μετοχής βρίσκεται στα 2,80 ευρώ με χαμηλό ημέρας τα 2,7850 ευρώ και υψηλό τα 3,0650 ευρώ.
Πριν από λίγες συνεδριάσεις και συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου είχε βρεθεί σε νέα υψηλά και στα 3,40 ευρώ, χωρίς να υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα της διεκδίκησης των εκτάσεων στο Ψυχικό.
Ο βασικός καταλύτης για τη μετοχή είναι η οριστική επίλυση της δικαστικής διαμάχης, με την εταιρία να έχει ενημερώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι συζητήθηκε η αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου για την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου Αθηνών και αναμενόταν η έκδοση της σχετικής απόφασης.
Πάντως λόγω της πανδημίας, υπάρχει σημαντική υστέρηση στην έκδοση αποφάσεων.
Διαγραμματικά κοντά στα τρέχοντα επίπεδα εντοπίζεται η πρώτη καλή στήριξη, ενώ στα 2,60 ευρώ είναι ο εκθετικός κινητός μέσος των 100 ημερών και στα 2,40 ευρώ ο αντίστοιχος των 200 ημερών.
ΚΕΚΡΟΨ.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης