Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έτοιμο στα τέλη Φεβρουαρίου το εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ – Επίσκεψη Χαρδαλιά

Έτοιμο στα τέλη Φεβρουαρίου το εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ – Επίσκεψη Χαρδαλιά
Θα γίνονται 438 εμβόλια την ώρα, θα διευκολυνθεί ο εμβολιασμός χιλιάδων πολιτών
Σχετικά Άρθρα

Στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι έτοιμο το εμβολιαστικό κέντρο που στήνεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το οποίο αναμένεται να διευκολύνει τον εμβολιασμό χιλιάδων πολιτών.
Το εμβολιαστικό κέντρο, το οποίο δημιουργείται σε συνολική έκταση περίπου 12.000 τ.μ., την οποία καλύπτουν τα δύο μεγαλύτερα περίπτερα (13 και 15) της ΔΕΘ επισκέφθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ θα διαθέτει συνολικά 108 σημεία εμβολιασμού και θα στελεχωθεί με στρατιωτικούς γιατρούς με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Εκτιμάται ότι σε αυτό θα πραγματοποιούνται 432 εμβόλια την ώρα (6.048 την ημέρα), με τον αριθμό να «αγγίζει» τις 157.248 τον μήνα.
Οι πολίτες θα κλείνουν ηλεκτρονικά τα ραντεβού τους και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν στο κέντρο, όπου θα συμπληρώνουν την αίτηση, θα την παραδίδουν στο γιατρό και ακολούθως θα εμβολιάζονται, ενώ θα υπάρχει ειδικός χώρος για τους συνοδούς των εμβολιαζομένων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης