Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gorsky (J&J): Πολύ πιθανοί οι ετήσιοι εμβολιασμοί για την Covid-19 τα επόμενα χρόνια

Gorsky (J&J): Πολύ πιθανοί οι ετήσιοι εμβολιασμοί για την Covid-19 τα επόμενα χρόνια
Ο κόσμος ίσως χρειαστεί να εμβολιάζεται κατά της νόσου Covid-19 σε ετήσια βάση, όπως και με τα εμβόλια για την εποχιακή γρίπη, για τα επόμενα αρκετά χρόνια, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Johnson & Johnson

Ο κόσμος ίσως χρειαστεί να εμβολιάζεται να εμβολιάζεται κατά της νόσου Covid-19 σε ετήσια βάση, όπως και με τα εμβόλια για την εποχιακή γρίπη, για τα επόμενα αρκετά χρόνια, δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Johnson & Johnson, Alex Gorsky μιλώντας στο CNBC.
"Δυστυχώς, όπως [ο ιός] εξαπλώνεται, μπορεί επίσης να μεταλλάσσεται", ανέφερε ο Gorsky στο CNBC και πρόσθεσε.
"Κάθε φορά που αλλάζει σημαίνει ότι μπορεί να δούμε ένα άλλο στέλεχος, μια διαφορετική μετάλλαξη που μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ικανότητα του να διαφεύγει από τα αντισώματα ή να έχει διαφορετική αντίδραση όχι μόνο στις θεραπείες, αλλά και στα εμβόλια".
Οι δηλώσεις του έρχονται λίγο μετά την αίτηση της J&J στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για τη χορήγηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο της κατά της Covid-19.
Αντίθετα με τα εμβόλια των Pfizer και Moderna που απαιτούν επαναληπτική δόση, το εμβόλιο της J&J χρειάζεται μόνο μία δόση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης