Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

ΓΕΕΘΑ: Ενημέρωση ακόλουθων Άμυνας μελών του ΝΑΤΟ για το IAMD-CoE Ελλάδος

ΓΕΕΘΑ: Ενημέρωση ακόλουθων Άμυνας μελών του ΝΑΤΟ για το IAMD-CoE Ελλάδος

Ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ των ακόλουθων Άμυνας 11 κρατών - μελών του ΝΑΤΟ για το κέντρο αριστείας ενοποιημένης αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας προχώρησε, σήμερα 11 Φεβρουαρίου, στην ενημέρωση των ακόλουθων Άμυνας στην Ελλάδα 11 κρατών - μελών του ΝΑΤΟ (Αλβανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία) επί των εξελίξεων αναφορικά με το πρόσφατα διαπιστευμένο κέντρο αριστείας ενοποιημένης αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας, το οποίο εδρεύει στα Χανιά.
Όπως ανακοινώθηκε, η ενημέρωση έλαβε χώρα στο στρατόπεδο «Παπάγου».
Ειδικότερα, οι ακόλουθοι 'Αμυνας ενημερώθηκαν για την αποστολή, τις εγκαταστάσεις, τους τομείς ενδιαφέροντος και τις προοπτικές του κέντρου.
Στο ίδιο μέρος πραγματοποιήθηκε και μια σύντομη αναδρομή στα βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί από τη γέννηση της ιδέας για την δημιουργία του μέχρι την υλοποίησή της.
Τονίστηκε, επίσης, η ιδιαίτερη σημασία της ενοποιημένης αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας και επισημάνθηκε η προσφορά της Ελλάδος στη Συμμαχία και σε εταίρους, με ένα ακόμη πιστοποιημένο πολυεθνικό κέντρο αριστείας, το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στον συγκεκριμένο τομέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης