Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel: Από τον Απρίλιο θα επιτευχθεί επάρκεια δόσεων εμβολίων στη Γερμανία

Merkel: Από τον Απρίλιο θα επιτευχθεί επάρκεια δόσεων εμβολίων στη Γερμανία

Πρέπει τα καταγεγραμμένα κρούσματα να πέσουν σταθερά κάτω από τα 35/10.000 πληθυσμό σε διάστημα 7 ημερών για περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων, σύμφωνα με την καγκελάριο Angela Merkel

Σχετικά Άρθρα

Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει δυσκολίες όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των εμβολίων για τον ιό COVID-19 έως τον Απρίλιο, δήλωσε η καγκελάριος Angela Merkel σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό οργανισμό ZDF την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Μόλις επιτευχθεί συχνότητα κρουσμάτων κάτω των 35 ανά 100.000 άτομα σε διάστημα 7 ημερών, ενδέχεται να ακολουθήσουν περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων πέραν από το άνοιγμα των καταστημάτων, πρόσθεσε.
«Για χαλάρωση των μέτρων πέραν του λιανεμπορίου, πρέπει να είμαστε παρακολουθούμε εάν θα παραμείνουμε σταθεροί κάτω των 35 κρουσμάτων ανά 10.000 άτομα», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος
«Όταν θα ανοίξουν τα καταστήματα και είμαστε ... σταθεροί σε αυτή τη συχνότητα κρουσμάτων για δύο εβδομάδες, τότε μπορούμε να εξετάσουμε το επόμενο βήμα».

Οι μεταλλάξεις

Ο αριθμός των νέων ημερήσιαων κρουσμάτων στη Γερμανία έχει μειωθεί, ωθώντας ορισμένους ηγέτες των κρατιδίων να ασκήσουν πιέσεις για ένα χρονοδιάγραμμα όσον αφορά τη χαλάρωση του τρίου lockdowns, το οποίο τελεί εν ισχύι από τα μέσα Δεκεμβρίου.
Ωστόσο, αυξάνονται οι ανησυχίες σχετικά με μεταδοτικότητα των νέων στελεχών του κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης