Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson: Είμαι αισιόδοξος για την πορεία των εμβολιασμών - Θα βγούμε σύντομα από το lockdown

Johnson: Είμαι αισιόδοξος για την πορεία των εμβολιασμών - Θα βγούμε σύντομα από το lockdown
Η Βρετανία έχει εμβολιάσει 15 εκατομμύρια πολίτες ηλικίας 70 ετών και άνω, ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένοι σε κέντρα φροντίδας
Σχετικά Άρθρα

Αισιόδοξος ότι η Βρετανία θα βγεί από το lockdown συντομότερα από ότι αναμενόταν εμφανίστηκε ο βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson λέγοντας ότι σύντομα η κυβέρνηση θα φτάσει στον στόχο της που είναι να έχει εμβολιάσει 15 εκατομμύρια πολίτες με προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες.
Η κυβέρνηση εκτιμά ότι είναι σε καλό δρόμο καθώς ως την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι πολίτες ηλικίας 70 ετών και άνω, οι ευπαθείς ομάδες και οι ηλικιωμένοι σε κέντρα φροντίδας.
Με τον αριθμός των κρουσμάτων και των εισαγωγών σε νοσοκομεία να έχει μειωθεί ο Johnson δέχεται πιέσεις από βουλευτές του κόμματός του για να άρει τους αυστηρούς περιορισμούς που έχουν προκαλέσει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων 300 ετών.

«Είμαι αισιόδοξος, δεν θα το κρύψω από εσάς, είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», δήλωσε ο Johnson, ο οποίος θα επανεξετάσει τα δεδομένα στις 22 Φεβρουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης