Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κέρκυρα: Μηνύσεις προαναγγέλλει ο γιατρός - Επιμένει ότι έχει συμπτώματα παράλυσης μετά τον εμβολιασμό

Κέρκυρα: Μηνύσεις προαναγγέλλει ο γιατρός - Επιμένει ότι έχει συμπτώματα παράλυσης μετά τον εμβολιασμό
Ο κ. Σκιαδόπουλος νοσηλεύεται μετά από την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, παραπονούμενος για παράλυση στα κάτω άκρα
Σχετικά Άρθρα

Με μηνύσεις θα απαντήσει ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος – ο οποίος ήταν υπεύθυνος εμβολιασμών στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και παύθηκε όταν κατηγορήθηκε ότι κάλεσε δικούς του ανθρώπους εκτός προτεραιότητας για να εμβολιαστούν νωρίτερα από τον προγραμματισμό που προβλέπεται.
Ο κ. Σκιαδόπουλος νοσηλεύεται μετά από την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, παραπονούμενος για παράλυση στα κάτω άκρα.

Οι κατηγορίες Βασιλακόπουλου


Ο γιατρός – τον οποίον ο καθηγητής καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατήγγειλε ότι «εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση» – και μάλιστα, συνέδεσε εμμέσως πλην σαφώς τα παράπονά του με την ΕΔΕ που διενεργείται σε βάρος του.
«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε ,δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.
Μάλιστα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου που δημοσιοποίησε την εισαγωγή του γιατρού στο νοσοκομείο, είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε εκτός σειράς, με ευθύνη του κ. ΣΚιαδόπουλου.
Πάντως,στο ίδιο μέσο – πρόκειται για το corfutvnews – δημοσιεύονται δηλώσεις του κ. Σκιαδόπουλου, ο οποίος υποστηρίζει ότι «οι πόνοι ήταν έντονοι στην μέση και τα πόδια έως χτες ενώ σήμερα (17/2) κούνησε λίγο τα δάχτυλα και λύγiσε ελαφρώς τα πόδια του χωρίς όμως ακόμα να μπορεί να σηκωθεί».

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του πριν το εμβόλιο ο κ. Σκιαδόπουλος είπε ότι δεν είχε «κάτι ιδιαίτερο.
Ούτε κάποιο για υποκείμενο νόσημα μόνο ένα πρόβλημα με το αναπνευστικό οποίο δεν συνδέεται».
Πρόσθεσε ότι πρόκειται να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό εργαστήριο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις – ωστόσο, προέτρεψε τους πάντες να εμβολιαστούν,ώστε να αποκτηθεί ανοσία στον πληθυσμό.
Ο γιατρός προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη «σχετικά με τις συκοφαντίες για τον εμβολιασμό» – υπονοώντας την καταγγελία για εμβολιασμούς κατά παρέκκλιση της σειράς που έχουν καθορίσει οι λοιμωξιολόγοι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης