Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης σε Πολάκη: Μπερδέψατε το αλάτι με τη λάσπη, ρίξτε την αλλού

Μπακογιάννης σε Πολάκη: Μπερδέψατε το αλάτι με τη λάσπη, ρίξτε την αλλού
H απάντηση του Κ. Μπακογιάννη στον Π. Πολάκη στην κριτική του με αφορμή την κακοκαιρία

Ότι μπέρδεψε «το αλάτι με τη λάσπη» κατηγορεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα.
«Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια» τονίζει στη σχετική δήλωση -απάντηση ο κ. Μπακογιάννης και προσθέτει: «37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”. Δυστυχώς, κ. Πολάκη μπερδέψατε το αλάτι με τη λάσπη. Ρίξτε την αλλού».
mpakogiannis6584.JPG

«Πυρά» Πολάκη κατά Μπακογιάννη

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, καταγγέλοντας ότι καθυστέρηση την απόφαση για προμήθεια αλατιού για τον εκχιονισμό των δρόμων.
Ο βουλευτής Χανίων ανήρτησε στο facebook την απόφαση του Δήμου Αθηναίων, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για τον «ορισμό της ξεφτίλας».
«Επιτελικό κράτος στα καλύτερά του», καταλήγει στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη η οποία πάρθηκε έπειτα από δύο 24ωρα πυκνής χιονόπτωσης στον Δήμο, την ημέρα που τα φαινόμενα βρίσκονται σε πλήρη ύφεση.
polakis.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης