Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σφίγγει ο κλοιός: Νέα κατάθεση – φωτιά στον εισαγγελέα για τον γνωστό σκηνοθέτη

Σφίγγει ο κλοιός: Νέα κατάθεση – φωτιά στον εισαγγελέα για τον γνωστό σκηνοθέτη
Νέα μαρτυρία καίει τον γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές
Σχετικά Άρθρα

Μία ακόμη κατάθεση – φωτιά για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό- σκηνοθέτη έλαβε αργά το βράδυ της Παρασκευής (19/2/2021) ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος .
Μετά την κατάθεση γυναίκας που έλαβε το απόγευμα, ο Εισαγγελέας εξέτασε τη νύχτα μάρτυρα που προτάθηκε από τον 25χρονο ο οποίος κατέθεσε μήνυση για βιασμό που υπέστη από τον καταγγελλόμενο το 2010 ενόσω ήταν 14 ετών.
Ο μάρτυρας φέρεται να δήλωσε στον Εισαγγελέα πως δεν έχει καμία αμφιβολία για όσα ισχυρίζεται στην μήνυση του ο 25χρονος,γεγονός που στηρίζει μεταξύ άλλων, όπως είπε, και στην συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Στοιχεία - φωτιά


Φέρεται επίσης να επιβεβαίωσε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού πολλά από όσα περιλαμβάνονται στην μήνυση του 25χρονου, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως και ο ίδιος είχε βρεθεί στο σπίτι του καλλιτέχνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε βρεθεί στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους φίλους τους και ότι εκεί ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες προτείνοντας τους στην συνέχεια να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.
Ο μάρτυρας φαίνεται να είπε στον Εισαγγελέα πως όλη η παρέα εκείνη την φορά έφυγαν αμέσως από το σπίτι και ότι ο ίδιος δεν πήγε ποτέ ξανά .

Σε ετοιμότητα οι εισαγγελικές αρχές

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές όσον αφορά στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.
Φαίνεται, πως έχουν «δέσει» τα στοιχεία για τον σκηνοθέτη – ηθοποιό, που έχει μηνυθεί για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.
Ιδιαίτερα επιβαρυντική είναι η κατάθεση του νεαρού άνδρα, που κατήγγειλε ότι, βιάστηκε από τον σκηνοθέτη το 2010 σε ηλικία 14 ετών.
«Κατατέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου.
Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β' τάξης Γυμνασίου» δήλωσε ο δικηγόρος του μηνυτή Ι. Βλάχος και συμπλήρωσε:
«Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί.
Ο δράστης είναι πασίγνωστος-ηθοποιός το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης