Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για παρέμβαση στα γραφεία της: Ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, αλλά καταδικασμένος δολοφόνος

ΝΔ για παρέμβαση στα γραφεία της: Ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, αλλά καταδικασμένος δολοφόνος
"Το χαρτάκι που πέταξαν το οποίο λέει «καμία δήλωση μετάνοιας» απλώς δηλώνει πως συμφωνούν με τις πράξεις του", σημειώνει η ΝΔ
Σχετικά Άρθρα

«Ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, είναι καταδικασμένος δολοφόνος» και «αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το κράτος τον περιθάλπει», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της απευθυνόμενη «προς την ομάδα φωνακλάδων που πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της».
Ειδικότερα, η ΝΔ «προς την ομάδα φωνακλάδων που πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για να ρυπάνουν το δρόμο με τα χαρτιά τους και να πουν τα χυδαία τους συνθήματα», τους ενημερώνει ότι:
«• Ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, είναι καταδικασμένος δολοφόνος.
• Το χαρτάκι που πέταξαν το οποίο λέει «καμία δήλωση μετάνοιας» απλώς δηλώνει πως συμφωνούν με τις πράξεις του.
• Όσο για το σλόγκαν πως «το κράτος δολοφονεί» θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως ο Κουφοντίνας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το κράτος τον περιθάλπει».
«Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Κράτους Δικαίου και υποστηρικτών αμετανόητων δολοφόνων», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
νδ.JPG

Πέταξαν τρικάκια στα γραφεία της ΝΔ

Τρικάκια στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς πετάξαν άγνωστοι, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ του καταδικασμένου για την 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ομάδα περίπου 100 ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία της ΝΔ και αφού πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δ. Κουφοντίνα, τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση τον ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου.
Σημειώνεται ότι ο Δ. Κουφοντίνας νοσηλεύεται μετά από πολυήμερη απεργία πείνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης