Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Δεν υπάρχει συγκάλυψη, η παραίτηση Λιγνάδη έγινε άμεσα δεκτή

ΝΔ: Δεν υπάρχει συγκάλυψη, η παραίτηση Λιγνάδη έγινε άμεσα δεκτή
«Για τρικυμία εν κρανίω που ακυρώνει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα», κάνει λόγο η ΝΔ
Σχετικά Άρθρα

Στον ΣΥΡΙΖΑ και τις κατηγορίες περί συγκάλυψης όσον αφορά στην υπόθεση Λιγνάδη απαντά η ΝΔ κάνοντας λόγο για μυθεύματα.
«Αντί απάντησης στον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουμε στη χθεσινή ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου, ο οποίος μέσα στην ταραχή του, σε 4 γραμμές αναίρεσε πλήρως όλα τα μυθεύματα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν συγκάλυψης.
Η 6/2 πού όπως λέει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «διαβάσαμε τη συγκλονιστική καταγγελία του Νίκου Σ.», είναι η μέρα που υπέβαλε την παραίτησή του ο Δ. Λιγνάδης.
Κι έγινε αποδεκτή την ίδια στιγμή», σημειώνει το κυβερνόν κόμμα.
«Πώς γίνεται λοιπόν να υπάρχει συγκάλυψη στη συνέχεια, όταν έχει γίνει δεκτή η παραίτηση από την πρώτη ημέρα;
Δεν πρόκειται μόνο για αντίφαση, αλλά για τρικυμία εν κρανίω που ακυρώνει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, σε μια σκοτεινή υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης η οποία έχει πλέον το λόγο», αναφέρει η ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκάθαρη συγκάλυψη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «ξεκάθαρη προσπάθεια συγκάλυψης».
Μιλώντας στο Mega τόνισε πως «δεν γίνεται όταν στις 6/2 βγαίνει στη δημοσιότητα η επώνυμη καταγγελία του Νίκου Σ., ο οποίος καταγγέλλει πολύ συγκεκριμένα πράγματα, και υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο κ. Λιγνάδης να παραιτείται και η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να είναι ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους», σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης