Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία - Κορωνοϊός: Στην «κόκκινη ζώνη» απαγορεύονται οι επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους

Ιταλία - Κορωνοϊός: Στην «κόκκινη ζώνη» απαγορεύονται οι επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επόμενες κινήσεις της νέας ιταλικής κυβέρνησης θα στοχεύσουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας οικονομικής στήριξης των πολιτών που επλήγησαν από την οικονομική κρίση
Σχετικά Άρθρα

Απαγόρευση των επισκέψεων σε συγγενείς και φίλους σε περιοχές που χαρακτηρίζονται «κόκκινη ζώνη» αποφάσισε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Mario Draghi στην Ιταλία, στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού της συμβουλίου.
Επιβεβαιώνεται, επίσης, η παράταση της απαγόρευσης μετακίνησης από τη μια περιφέρεια στην άλλη μέχρι τις 27 Μαρτίου 2021.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, οι επόμενες κινήσεις της νέας ιταλικής κυβέρνησης θα στοχεύσουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας οικονομικής στήριξης των πολιτών που επλήγησαν από την οικονομική κρίση, αλλά και της προμήθειας εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Αντιπαράθεση για τα μέτρα 

Ο νέος Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός θα πρέπει επίσης να καταφέρει να συγκεράσει τις θέσεις του αριστερού υπουργού Υγείας, ο οποίος ζητά την συνέχιση εφαρμογής αυστηρών προληπτικών μέτρων- και της Λέγκα, που επιθυμεί την επαναλειτουργία όσο γίνεται περισσότερων επιχειρήσεων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης