Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Για βιασμό κατηγορείται ο Gerard Depardieu

Γαλλία: Για βιασμό κατηγορείται ο Gerard Depardieu
Ανοιξε ξανά η υπόθεση που είχε μπει στο αρχείο πριν από δύο χρόνια περίπου, με την καταγγέλλουσα να ανοίγει και πάλι το ζήτημα με νέα προσφυγή στη γαλλική δικαιοσύνη τον περασμένο Αύγουστο

Η είδηση για την έρευνα για την υπόθεση βιασμού σε βάρος του Gerard Depardieu κάνει τον γύρο του διαδικτύου σήμερα 23/12, παρά το γεγονός πως, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η έρευνα εκκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο.
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Gerard Depardieu διαμαρτυρήθηκε για τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών αυτών και των κατηγοριών που προσάπτονται στον εντολέα του, κατηγορίες που έχει έτσι κι αλλιώς αρνηθεί ο ηθοποιός.

Ποια τον κατηγορεί

Η Γαλλίδα, ηλικίας περίπου 20 ετών, υποστηρίζει πως ο Gerard Depardieu τη βίασε στο σπίτι του στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, μεταξύ 7 και 13 Αυγούστου του 2018.
Τον Ιούνιο του επόμενου έτους, η προκαταρκτική έρευνα που άνοιξε για το περιστατικό κατέληγε στο συμπέρασμα πως «έπειτα από πολυάριθμες έρευνες» δεν κατέστη εφικτή η «στοιχειοθέτηση των κατηγοριών».
Ο 71χρονος σήμερα Gerard Depardieu είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία για το περιστατικό, αρνούμενος οποιαδήποτε κατηγορία.
Σύμφωνα με την τηλεόραση BFMTV, ο δικηγόρος του ηθοποιού δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το άνοιγμα της υπόθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης