Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινδία: Σε χαμηλά επίπεδα η covid αλλά και… περιορισμοί σε μετακινήσεις

Ινδία: Σε χαμηλά επίπεδα η covid αλλά και… περιορισμοί σε μετακινήσεις
Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 13.742 κρούσματα
Σχετικά Άρθρα

Σε χαμηλά επίπεδα εξακολουθεί να παραμένει η επιδημία του κορωνοϊού στην Ινδία, αν και σε ορισμένες Πολιτείες έχουν επιβληθεί περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω έξαρσης κρουσμάτων.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Ινδίας, το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 13.742 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των κρουσμάτων να ανέρχεται σε 11.030.176.
Παράλληλα, καταγράφηκαν άλλοι 104 θάνατοι με το σύνολο των νεκρών να υπολογίζεται σε 156.567.
Τα επιλεγόμενα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν στα 146.907 (–399 από την προηγουμένη) ενώ εκτιμάται ότι έως σήμερα έχουν εμβολιαστεί για σχεδόν 12,2 εκατ. άνθρωποι από τη 16η Ιανουαρίου, όταν άρχισε η εκστρατεία ανοσοποίησης.
Οι περισσότεροι από όσους εμβολιάστηκαν είναι μέλη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Περιορισμοί στις μετακινήσεις

Πάντως σε ισχύ είναι μέτρα και περιορισμοί στις μετακινήσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η Πολιτεία της Gujarat πραγματοποιεί ελέγχους στα σύνορα της με γειτονικές Πολιτείες, ανάμεσα στις οποίες και η Maharashtra όπου αποτελεί εστία των νέων κρουσμάτων, η Πολιτεία της Karnataka έχει προχωρήσει και αυτή στο «σφράγισμα» δρόμων, ζητώντας από τους ταξιδιώτες να έχουν αρνητικό τεστ έτσι ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους ενώ και η Πολιτεία της Tamil Nadu ζητά αρνητικά τεστ σε όλους τους επιβάτες πτήσεων από συγκεκριμένες περιοχές της Ινδίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης