Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ακολουθεί την άνοδο των ομοειδών του εξωτερικού η Aegean – Στο +14,7% η μετοχή

Ακολουθεί την άνοδο των ομοειδών του εξωτερικού η Aegean – Στο +14,7% η μετοχή
Διαγραμματικά η μετοχή της Aegean έσπασε σήμερα τον εκθετικό κινητό μέσο των 200 ημερών, αλλά απέχει από τα υψηλά Δεκεμβρίου που ήταν στα 5,60 ευρώ περίπου
Σχετικά Άρθρα

(upd) Με καλό όγκο συναλλαγών (354 χιλ. τεμάχια) ενισχύθηκε κατά 14,7% η μετοχή της Aegean Airlines, ακολουθώντας την αντίδραση των ομοειδών του εξωτερικού μετά και την είδηση ότι έχουν αυξηθεί οι κρατήσεις μετά τις δηλώσεις του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για σταδιακή άρση των περιορισμών.
Σημειώνεται για παράδειγμα πως η μετοχή της EasyJet βρίσκεται σε υψηλά 52 εβδομάδων περίπου.
Αντίστοιχη εικόνα στις τελευταίες συνεδριάσεις και από τη Ryanair αλλά και τη Lufthansa
Διαγραμματικά η μετοχή της Aegean με τιμή 4,9450 ευρώ έσπασε σήμερα τον εκθετικό κινητό μέσο των 200 ημερών, αλλά απέχει από τα υψηλά Δεκεμβρίου που ήταν στα 5,60 ευρώ περίπου.
Υπενθυμίζεται πως η εισηγμένη έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τουλάχιστον 60 εκατ. ευρώ προκειμένου να λάβει στη συνέχεια και αφού ολοκληρωθεί η αύξηση την κρατική ενίσχυση των 120 εκατ. ευρώ.
Η αγορά αναμένει τις λεπτομέρειες της αύξησης, οι οποίες θα καθοριστούν από το διοικητικό συμβούλιο μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης από τη γενική συνέλευση των μετόχων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης