Τελευταία Νέα
Διεθνή

GameStop: Αύξηση +100,4% στη μετοχή - Προσπάθεια για νέο short squeeze από μέλη της Reddit

GameStop: Αύξηση +100,4% στη μετοχή - Προσπάθεια για νέο short squeeze από μέλη της Reddit
Nέο ράλι στην GameStop – Αύξηση 90%
Σχετικά Άρθρα

Έναν περίπου μήνα μετά την επενδυτική φρενίτιδα που προκάλεσε η pennystock της GameStop (GME) και το κολοσσιαίο short squeeze πολλών funds που είχαν λάβει αρνητική θέση απέναντι στην εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών, η GME εκρήγνυται για άλλη μία φορά, αυξανόμενη κατά +100,4%.
Μάλιστα, από ό,τι φαίνεται, η αύξηση αυτή πρόκειται για άλλη μία οργανωμένη προσπάθεια χειραγώγησης ώστε να προκληθεί εκ νέου short squeeze.
Χωρίς την ύπαρξη σαφούς καταλύτη, πολλοί αναλυτές διατύπωσαν την εικασία ότι η αιτία της εξαιρετικά ανοδικής κίνησης της μετοχής είναι πιθανό να βρεθεί στον πίνακα μηνυμάτων των Wall Street Bets στην πλατφόρμα Reddit.
Σε κάθε περίπτωση, οι AMC και GME συγκεντρώνουν πάλι τα περισσότερα σχόλια στα WSB.
αααααα.JPG
Παραιτήθηκε ο CFO

Στο μεταξύ, η GameStop ανακοίνωσε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ότι ο CFO Jim Bell θα παραιτηθεί στις 26 Μαρτίου.
Η παραίτηση της Bell δεν οφείλεται σε οποιαδήποτε διαφωνία για οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με τις λειτουργίες, τις πολιτικές ή τις πρακτικές της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών αρχών και πρακτικών» δήλωσε η GameStop σε κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Πηγές εξοικειωμένες με αυτό το θέμα δήλωσαν στο Business Insider ότι ο Bell εκδιώχθηκε από τον Ryan Cohen, συνιδρυτή της Chewy, ο οποίος πραγματοποίησε μια επένδυση στην GameStop πέρυσι, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την εταιρεία να επιταχύνει τη διείσδυσή της στο διαδίκτυο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης