Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι είδους ταξίδια περιμένουν οι ξενοδόχοι για να ανακάμψει ο τουρισμός

tags :
Τι είδους ταξίδια περιμένουν οι ξενοδόχοι για να ανακάμψει ο τουρισμός
Η προσδοκία της βιομηχανίας για επαγγελματικά ταξίδια (εγχώρια και διεθνή) έχει φτάσει στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών
Μειωμένη είναι η προσδοκία των ξενοδόχων για την επίδραση των επαγγελματικών ταξιδιών στην ανάκαμψη του τουρισμού. Αυτό προέκυψε από νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην 11η Έκδοση του The Hotelier PULSE Report.
Η προσδοκία της βιομηχανίας για επαγγελματικά ταξίδια (εγχώρια και διεθνή) έχει φτάσει στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών.
Η τελευταία έκθεση, που συνέταξε η Guestcentric και η Great Hotels of the World, αποκαλύπτει ότι λίγο περισσότερο από το 18% των ξενοδόχων αναμένουν ότι τα “εγχώρια επαγγελματικά ταξίδια” θα συμβάλει στην ανάκαμψη του κλάδου μόλις αρθούν οι περιορισμοί.

Διεθνή επαγγελματικά ταξίδια

Η προσδοκία για τα “διεθνή επαγγελματικά ταξίδια” είναι πολύ χαμηλότερη.
Λίγο περισσότερο από το 5% των ξενοδόχων αναμένουν ότι αυτό το τμήμα θα συμβάλει σημαντικά στην ανάκαμψη.

Εγχώρια ταξίδια αναψυχής

Από την άλλη πλευρά, σχεδόν το 50% των ξενοδόχων που ρωτήθηκαν τον Ιανουάριο του 2021 αναμένουν ότι τα “εγχώρια ταξίδια αναψυχής” θα συμβάλουν σημαντικά στην ανάκαμψη.
Ωστόσο, η προσδοκία για τα «διεθνή επαγγελματικά ταξίδια» συνεχίζει να αυξάνεται με 3% από 22,89% των ερωτηθέντων στην έρευνα τον Δεκέμβριο του 2020, σε 25,88% σήμερα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης