Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk: Σε επαναλειτουργία το εργοστάσιο της Tesla - Αύξηση στην παραγωγή των πιο ακριβών μοντέλων

Musk: Σε επαναλειτουργία το εργοστάσιο της Tesla - Αύξηση στην παραγωγή των πιο ακριβών μοντέλων
Ο Musk είπε επίσης ότι η εταιρεία του αυξάνει την παραγωγή των πιο ακριβών μοντέλων Model S και Model X στις αντίστοιχες γραμμές παραγωγής, οι οποίες θα επιστρέψουν σύντομα στις διπλές βάρδιες
Σχετικά Άρθρα

Την επαναλειτουργία του εργοστασίου ηλεκτρικών οχημάτων της Tesla στην Καλιφόρνια που διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του για δύο ημέρες, εξαιτίας «έλλειψης εξαρτημάτων» ανακοίνωσε ο ιδρυτής της εταιρείας, Elon Musk.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε ερωτηματικά.
«Το Fremont έκλεισε για δύο ημέρες (ελλείψει εξαρτημάτων) και άρχισε να επαναλειτουργεί » έγραψε ο Elon Musk σε σχετική ανάρτησή του στο αγαπημένο του μέσο, το Twitter.

Το μήνυμα Musk

Η ηλεκτρονική σελίδα ειδήσεων για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα «Electrek» ανέφερε ότι ο Elon Musk δήλωσε στους εργαζόμενους ότι η παραγωγή του Model 3 και του (μικρού SUV) Model Y θα επιταχυνθεί σε καθεστώς πλήρους παραγωγής, μέσα στις επόμενες ημέρες.
«Αντιμετωπίζουμε ζητήματα με την προμήθεια μερικών εξαρτημάτων.
Έτσι, βρήκαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το Fremont για λίγες ημέρες και να κάνουμε αναβαθμίσεις και συντήρηση του εξοπλισμού» ανέφερε ο Musk σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμά του προς τους εργαζόμενους, σύμφωνα με την αναφερόμενη ηλεκτρονική σελίδα ειδήσεων.
Ο Musk είπε επίσης ότι η εταιρεία του αυξάνει την παραγωγή των πιο ακριβών μοντέλων Model S και Model X στις αντίστοιχες γραμμές παραγωγής, οι οποίες θα επιστρέψουν σύντομα στις διπλές βάρδιες, σύμφωνα με το «Electrek».
Πάντως, η τιμή των μετοχών της Tesla μειώθηκε κατά 8%, όταν το Bloomberg μετέδωσε την είδηση ότι η παραγωγή του οχήματος Model 3 έχει προσωρινά ανασταλεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης