Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δύο συλλήψεις για τις φθορές στο πολιτικό γραφείο του Αυγενάκη – Το μήνυμα του υφυπουργού

Δύο συλλήψεις για τις φθορές στο πολιτικό γραφείο του Αυγενάκη – Το μήνυμα του υφυπουργού
Δύο συλλήψεις για την εισβολή και τις φθορές στο πολιτικό γραφείο του Λ. Αυγενάκη
Σχετικά Άρθρα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δύο ημεδαποί, οι οποίοι ταυτοποίηθηκαν προανακριτικά για τη συμμετοχή τους σε ομάδα ατόμων που προκάλεσε φθορές στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στο Ηράκλειο στις 26/2.
Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αυγενάκη για τις ενέργειες της αστυνομίας

Την Ελληνική Αστυνομία για τις ενέργειες της, σχετικά με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις για τον βανδαλισμό του γραφείου του στο Ηράκλειο, από τραμπούκους υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, ευχαρίστησε ο Λ. Αυγενάκης με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογράμμισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία, σημειώνοντας ότι «η ξεκάθαρη πολιτική βούληση, της Κυβέρνησής μας, για καμία ανοχή στις παραβατικότητες, διευκολύνει και στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».
«Τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο, με τέτοια υποστήριξη, κάνουν άριστα τη δουλειά τους, υπηρετώντας την κοινωνία μας και τα ευχαριστούμε θερμά», κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης