Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παράσταση διαμαρτυρίας των δικηγόρων στο Μέγαρο Μαξίμου - Ζητούν μέτρα στήριξης

Παράσταση διαμαρτυρίας των δικηγόρων στο Μέγαρο Μαξίμου - Ζητούν μέτρα στήριξης
Οι δικηγόροι θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό
Σχετικά Άρθρα

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 1/3/2021, στις 12:30, οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και άλλοι δικηγόροι, διαμαρτυρόμενοι για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης του κλάδου κατά την περίοδο του lockdown.
Η απόφαση για την κινητοποίηση ελήφθη από τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος σε εκτέλεση της από 5/2/2021 απόφασης της Ολομέλειας και λαμβανομένου υπόψη ότι μέχρι σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα των δικηγόρων.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας

Οι Πρόεδροι όλων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος και το ν. 4703/2020 και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.
Οι εκπρόσωποι των δικηγόρων θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό, το οποίο έχουν υπογράψει ως τώρα περισσότεροι από 10.000 ενεργοί δικηγόροι-μέλη του ΔΣΑ, του ΔΣ Πειραιώς και άλλων δικηγορικών συλλόγων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης