Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης (Δήμαρχος Αθηναίων): Ο Δρίτσας δολοφονεί για δεύτερη φορά τα θύματα της 17Ν – Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός

Μπακογιάννης (Δήμαρχος Αθηναίων): Ο Δρίτσας δολοφονεί για δεύτερη φορά τα θύματα της 17Ν – Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός

Στη δοκιμασία που αποτελεί για τους συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατίας η απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης

Σχετικά Άρθρα
«Ο κ. Δρίτσας ως αυτόκλητος εισαγγελέας, δικαστής “δολοφονεί” για δεύτερη φορά τα θύματα της 17 Νοέμβρη και θα έπρεπε να προσέχει πάρα πολύ τα λόγια του.
Θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικός», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμο Action24, κληθείς να σχολιάσει την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, σημείωσε: «Δεν σας κρύβω ότι οι τελευταίες ημέρες είναι μια δοκιμασία για όλους μας, όλες τις οικογένειες των θυμάτων».

Σημαία ευκαιρίας

Αναφερόμενος στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπράξει ένα τεράστιο λάθος: περιφέρει τον Κουφοντίνα ως σημαία ευκαιρίας.
Τι πιστεύει δηλαδή ότι θα κερδίσει ψήφους;
Μα απευθύνεται σε ένα ακροατήριο εκτός της Δημοκρατίας, σε κάποιους λίγους οι οποίοι κάνουν πολύ θόρυβο και θέτει απέναντι του την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.
Η τρομοκρατία, το μίσος, η βία απαιτούν ένα κοινό μέτωπο αντιμετώπισης τους.
Απαιτεί να είμαστε όλοι μαζί.
Έτσι ξεμπέρδεψαν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έτσι πρέπει να ξεμπερδέψουμε κι εμείς, με τη συνεννόηση και τη συνεργασία».

Επί προσωπικού

Ερωτηθείς για τα το αν κλήθηκε να εξηγήσει στα παιδιά του, τι ακριβώς συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την υπόθεση Κουφοντίνα, είπε: «Όλοι μας έχει χρειαστεί να συζητήσουμε με τα παιδιά μας δύσκολες συζητήσεις.
Είναι συζητήσεις που δεν ήθελα να κάνω και λυπάμαι που αναγκάζομαι να τις κάνω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης