Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκέρτσος: Αρχές Μαΐου ένα πρώτο τείχος ανοσίας κατά της covid – Αύξηση ελέγχων στην εργασία

Σκέρτσος: Αρχές Μαΐου ένα πρώτο τείχος ανοσίας κατά της covid – Αύξηση ελέγχων στην εργασία
Για αύξηση της τηλεργασίας στον ιδιωτικό τομέα από το 50% στο 60% έκανε λόγο ο κ.Σκέρτσος
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση ότι ένα πρώτο τείχος ανοσίας κατά του κορωνοϊού θα έχει κτιστεί στις αρχές Μαΐου διατύπωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, αναφέροντας ότι έως τότε θα έχουν εμβολιαστεί οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και οι πολίτες άνω των 60 ετών.
«Στις αρχές Μαΐου θα έχει χτιστεί ένα πρώτο τείχος ανοσίας με τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων και των πολιτών άνω των 60 ετών προκειμένου να ανοίξουν οριστικά κάποιες δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένης της εστίασης» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκέρτσος, ο οποίος αναφερόμενος στα νέα μέτρα που αφορούν στις μετακινήσεις, είπε ότι τα νέα εργαλεία θα βοηθήσουν την αστυνομία να κάνει πιο αποτελεσματικούς ελέγχους.
Παράλληλα ο κ.Σκέρτσος ανέφερε ότι θα ενισχυθεί ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας ενώ υποστήριξε ότι θα αυξηθούν οι έλεγχοι στους χώρους εργασίας, υποστηρίζοντας ότι θα αυξηθεί η τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα από το 50% στο 60%.
«Είναι απόλυτα κατανοητό να υπάρχει κόπωση και αμφισβήτηση μετά από ένα χρόνο πανδημίας, αλλά πρέπει να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος αυτής της επώδυνης διαδρομής» υπογράμμισε ο κ.Σκέρτσος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης