Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Πολωνία λέει «όχι» στο Sputnik V - Δεν σκοπεύει να αγοράσει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η Πολωνία λέει «όχι» στο Sputnik V - Δεν σκοπεύει να αγοράσει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
Ο Πολωνός υπουργός Υγείας δήλωσε ότι δεν έχει προτείνει επί του παρόντος τη χρήση του εμβολίου της κινεζικής εταιρίας Sinopharm κατά της COVID-19 λόγω έλλειψης στοιχείων
Σχετικά Άρθρα

Η Πολωνία δεν σκοπεύει να αγοράσει το ρωσικό εμβόλιο κατά της COVID-19, δήλωσε σήμερα (4/3) κορυφαίος συνεργάτης του πρωθυπουργού.
"Όσον αφορά το ρωσικό εμβόλιο, δεν σκοπεύουμε να αγοράσουμε ένα τέτοιο εμβόλιο, αλλά όσον αφορά το κινεζικό εμβόλιο, εξετάζουμε το θέμα αυτό ... δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις επ΄αυτού", δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Νωρίτερα, ο Πολωνός υπουργός Υγείας δήλωσε ότι δεν έχει προτείνει επί του παρόντος τη χρήση του εμβολίου της κινεζικής εταιρίας Sinopharm κατά της COVID-19 λόγω έλλειψης στοιχείων.
"Επί του παρόντος, δεν γνωρίζω καμιά απόφαση, δεν γνωρίζω κανένα δεδομένο που θα μπορούσε να επιτρέπει τη χρήση (του εμβολίου αυτού), δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Άρχισε η διαδικασία αξιολόγησης από τον ΕΜΑ

Την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης του ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊό Sputnik V ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ).
Υπενθυμίζεται ότι συγκεκριμένο εμβόλιο κατά της COVID-19 αναπτύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya της Ρωσίας.
ema.JPG

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης