Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο δημιουργός του Twitter πουλά το πρώτο του «τιτίβισμα»… 2,5 εκατ. δολ.

Ο δημιουργός του Twitter πουλά το πρώτο του «τιτίβισμα»… 2,5 εκατ. δολ.
Το πρώτο του «τιτίβισμα»… πουλά ο δημιουργός του Twitter Jack Dorsey
Σχετικά Άρθρα

Το πρώτο του «τιτίβισμα»… πουλά ο δημιουργός του Twitter Jack Dorsey και μάλιστα έχει βρει αγοραστή…
Ειδικότερα, ο δημιουργός και διευθύνων σύμβουλος της διάσημης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης καταχώρισε το μήνυμά του με μοναδική ψηφιακή υπογραφή σε ιστοσελίδα η οποία διαθέτει προς δημοπρασία Tweets και κάποιος προσφέρθηκε να δώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια.
Το εν λόγω μήνυμα είχε εμφανιστεί στον λογαριασμό του Dorsey τον Μάρτιο του 2006.
Η ιστοσελίδα Valuables, μέσω της οποίας γίνεται η δημοπρασία, έκανε την εμφάνισή της πριν από τρεις μήνες, συγκρίνοντας την αγορά αναρτήσεων στο Twitter με την απόκτηση μιας συλλεκτικής κάρτας του μπέιζμπολ.
«Υπάρχει μόνο μία, μοναδική, υπογεγραμμένη έκδοση του κάθε μηνύματος, κι εφόσον ο δημιουργός του δεχτεί να το πουλήσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε δικό σας, για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.
Ο αγοραστής ενός τέτοιου μηνύματος παραλαμβάνει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό με το αυτόγραφο του αρχικού δημιουργού του μηνύματος, στη συνέχεια αυτό υπογράφεται κρυπτογραφημένα και στην υπογραφή περιλαμβάνονται μεταδεδομένα του αρχικού μηνύματος. Βέβαια, το μήνυμα, ως περιεχόμενο, θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Twitter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης