Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος: Περνάμε την χειρότερη φάση της επιδημίας - Θα είμαστε άλλη χώρα από το Μάιο

Βασιλακόπουλος: Περνάμε την χειρότερη φάση της επιδημίας - Θα είμαστε άλλη χώρα από το Μάιο
Όχι σε χρονικό περιορισμό στα ψώνια, δημιουργεί συνθήκες συνωστισμού είπε ο κ.Βασιλακόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως βρισκόμαστε στην χειρότερη φάση της επιδημίας του κορωνοϊού διατύπωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε πως στην Αθήνα η κατάσταση είναι πολύ άσχημη.
Πάντως ο κ.Βασιλακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι από τον Μάιο θα είμαστε άλλη χώρα, ενώ τόνισε πως «αυτήν τη φορά θα ξαναμπούμε σε κανονικότητα, με μεγαλύτερη προσοχή».
Με αφορμή το επικείμενο άνοιγμα του λιανεμπορίου, ο κ.Βασιλακόπουλος εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με τον χρονικό περιορισμό του τρίωρου για ψώνια, αφού όπως είπε κάτι τέτοιο δημιουργεί συνθήκες συνωστισμού και πρότεινε στις μεγάλες πόλεις να ανοίξουν πρώτα τα μικρά μαγαζιά.

Καλύτερο Πάσχα από πέρσι

Πάντως, ο κ.Βασιλακόπουλος εκτίμησε πως φέτος θα κάνουμε καλύτερο Πάσχα σε σχέση με πέρσι, ενώ σχετικά με τους εμβολιασμούς, σημείωσε πως «το 40% των πολιτών άνω των 80 δεν έχει πάει να κάνει το εμβόλιο, παρά το ότι έχουν τη δυνατότητα», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό.
Επιπλέον, ανέφερε ότι «σε κάποια νοσοκομεία ακόμα και το 30% των υγειονομικών αρνείται τον εμβολιασμό», τονίζοντας πάντως πως «ακόμα κι αν είχαμε κλίνες, δεν θα είχαμε προσωπικό ΜΕΘ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης