Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Την συνέχιση της απεργίας πείνας αποφάσισε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Την συνέχιση της απεργίας πείνας αποφάσισε ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Στην απόρριψη του αιτήματος των συνηγόρων του Δημήτρη Κουφοντίνα για την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να παγώσει η απόφαση μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού, προχώρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας
Σχετικά Άρθρα

Την συνέχιση της απεργίας πείνας αποφάσισε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες που πρόσκεινται στον αντι-εξουσιαστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αυτή έρχεται μετά την απόρριψη και από το Συμβούλιο της Επικρατείας του αιτήματος των συνηγόρων του για την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να «παγώσει» έστω και λίγες ημέρες η απόφαση μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού.
Ο Δ. Κουφοντίνας φέρεται να στέλνει μήνυμα μέσω της γιατρού του Κατερίνας Ντουζέπη, οποία -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- τον επισκέφθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας. Το μήνυμα που φέρεται να στέλνει είναι το εξής:
«Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι τη δικαίωση του αιτήματός μου».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γιατρός θεωρεί πως ο Κουφοντίνας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, διότι ο ορός ενυδάτωσης δεν λύνει το πρόβλημα της ασιτίας.

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το Bankingnews:

Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα Κουφοντίνα για τη μεταγωγή του

Στην απόρριψη του αιτήματος των συνηγόρων του Δημήτρη Κουφοντίνα για την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να παγώσει η απόφαση μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού, προχώρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής με το σκεπτικό, ότι δεν έχει αρμοδιότητα.
Σχετικά με την αίτηση για την επί της ουσίας κρίση του ανωτάτου δικαστηρίου ώστε να κριθεί η νομιμότητα ή μη της μεταγωγής του, η εκδίκαση της προσδιορίστηκε στις 2 Απριλίου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης