Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Β.Σ.Καρούλιας παρουσιάζει τη νέα σειρά αναψυκτικών Green Pro Mixers Series, σε συνεργασία με την Green Cola Hellas

Η  Β.Σ.Καρούλιας παρουσιάζει τη νέα σειρά αναψυκτικών  Green Pro Mixers Series, σε συνεργασία με την Green Cola Hellas

Η νέα σειρά αναψυκτικών ενισχύει το portfolio της εταιρείας, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων στους επαγγελματίες της εστίασης

Σχετικά Άρθρα

Από 10/03/2021 η εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας προσθέτει στο portfolio της τη νέα σειρά αναψυκτικών Green Pro Mixers Series.
Τα Green Pro Mixers Series δημιουργήθηκαν με τη συνεργασία διακεκριμένων bartenders, του Ανδρέα Ματθίδη (Dip AIWS) και της Green Cola Hellas, μίας καταξιωμένης εταιρίας στον χώρο του αναψυκτικού, τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο.
Τα Green Pro Mixers Series απευθύνονται σε bartenders και καταναλωτές, που γνωρίζουν καλά τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν τα υψηλής ποιότητας mixers στην ανάδειξη της γεύσης ενός cocktail ή ενός ποτού.
H γκάμα της σειράς θα περιλαμβάνει: Cola, Soda, Tonic και Lemon Lime, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα προϊόντα δεν περιλαμβάνουν ζάχαρη.

Το portfolio της Β.Σ. Καρούλιας

Με την είσοδο των Green Pro Mixers Series, ενισχύεται ακόμη περισσότερο το portfolio της Β.Σ. Καρούλιας, επισφραγίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας για παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων στους επαγγελματίες εστίασης.
Η εταιρεία προσφέρει, ροφήματα και ποτά για όλη τη μέρα και για κάθε μέρα της εβδομάδας (24/7), ξεκινώντας το πρωί με καφέ, σοκολάτα, τσάι, χυμό συνεχίζοντας με αναψυκτικά, ice tea, μεγάλη ποικιλία μπυρών και κρασιών και ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ημέρας με πλήρη γκάμα αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών, κάθε κατηγορίας.
Όλα αυτά με προτάσεις για κάθε μέρα, αλλά και για ειδικές περιστάσεις που ο καταναλωτής θέλει να αναβαθμίσει την απόλαυσή του με μια πιο εκλεπτυσμένη και premium επιλογή.

Σχετικά με την Β.Σ. Καρούλιας

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο.
Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς μπύρας, οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ροφημάτων, χυμών και αναψυκτικών, στη χώρα μας.
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση όλη τη μέρα, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Τα σήματα

Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα: METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, NOS, Raven Rare, Cutty Sark, Label 5, Ocho Tequila, Jagermeister, Glenmoray, Mount Gay Rum, Βlue Beetle Gin, Artesano Rum, The Botanist Gin, Bruichladdich κ.α.
Επίσης το τσίπουρο και το απόσταγμα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο 12, το ούζο Πιτσιλαδή και το ούζο Καζανιστό Στουπάκη, τα λικέρ μαστίχας Ομηρικό, καθώς και μια σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Αβαντίς, Ζαφειράκη, Μπαραφάκα, Γαβαλά, Nτουράκη, Χατζηγεωργίου, Ορεάλιος Γη, οι μπύρες Bud, Stella Artois, Corona, Septem, Estrella Damm, Peroni, Pilsner Urquell, Paulaner κ.α , οι καφέδες Cortese και Dallmayr κ.α. Τα premium mixers Fever Tree, ΟΖ, οι φυσικοί χυμοί Λακωνία και τα ice teas Υamas

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης