Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Αρνείται την εμπλοκή του ο Ιρακινός που κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή

Νέα Σμύρνη: Αρνείται την εμπλοκή του ο Ιρακινός που κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή
Ο συνήγορός του, Παύλος Σαράκης σε δήλωσή του αναφέρει ότι «η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία / κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους»
Σχετικά Άρθρα

Αρνείται τις κατηγορίες ο 30χρονος που συνελήφθη από τις αρχές για την επίθεση εις βάρος του αστυνομικού, που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια της Τρίτης (9/3) στη Νέα Σμύρνη.
Ο συνήγορός του, Παύλος Σαράκης σε δήλωσή του αναφέρει ότι «η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία / κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους».

«Υπάρχουν αποδείξεις»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κανένα άλλο στοιχείο που να τον εμπλέκει στο περιστατικό δεν υπάρχει στη δικογραφία, ενώ προανήγγειλε ότι θα προσκομίσει στις δικαστικές Αρχές αποδεικτικά στοιχεία που θα τεκμηριώνουν ότι ουδεμία σχέση έχει με τα συμβάντα.
«Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στη Ν. Σμύρνη.
Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους», κατέληξε ο κ. Σαράκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης