Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Τι συμβαίνει με το Binance στα κρυπτονομίσματα; - Στο μικροσκόπιο των αρχών των ΗΠΑ

Τι συμβαίνει με το Binance στα κρυπτονομίσματα; - Στο μικροσκόπιο των αρχών των ΗΠΑ
Πιέσεις στα κρυπτονομίσματα από τους ελέγχους των ΗΠΑ στο Binance
Οι αγορές κρυπτογράφησης υποχωρούν σήμερα, ακολουθώντας τις φήμες ότι το CFTC διερευνά εάν η μεγαλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το Binance, επιτρέπει στους Αμερικανούς να αγοράσουν κρυπτογραφικά «παράγωγα» - τα οποία ρυθμίζονται από το CFTC.
Το Bitcoin υποχώρησε κάτω από τις 56.000 δολάρια, ενώ το Ethereum έπεσε κάτω από τις 1.750 δολάρια.

Ουδέν σχόλιο από το Binance

Σε απάντηση στην έρευνα, το Binance είπε στο Bloomberg ότι δεν σχολιάζει ποτέ τις επικοινωνίες του με τις ρυθμιστικές αρχές, προσθέτοντας παράλληλα ότι η εταιρεία δεσμεύεται να συμμορφώνεται με τους κανόνες.
Για παράδειγμα, το Binance αποκλείει τους κατοίκους των ΗΠΑ από τον ιστότοπό της και χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για την ανάλυση καταθέσεων και αναλήψεων για ενδείξεις παράνομων συναλλαγών, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.
«Λαμβάνουμε μια συνεργατική προσέγγιση σε συνεργασία με ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης», αναφέρει η ανακοίνωση του Binance.
Το CFTC αρνήθηκε να σχολιάσει.

Εντείνονται οι έρευνες

Η έρευνα προσθέτει στην αυξανόμενη καταστολή των κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.
Το CFTC έχει ήδη υποβάλει μήνυση στο BitMEX για αποτυχία εγγραφής ως trader, με το μερίδιο αγοράς να μειώνεται αφού έγινε στόχος ρυθμιστικού ελέγχου.
Η Coinbase Global, η μεγαλύτερη πλατφόρμα κρυπτογράφησης των ΗΠΑ, αποκάλυψε επίσης τον περασμένο μήνα ότι βρίσκεται σε έναν ευρύ έλεγχο από το CFTC.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης